Νέες χαλαρώσεις σε εφαρμογή: Όσα ισχύουν για χωρητικότητα σε mall και επιχειρήσεις

Νέες χαλαρώσεις σε εφαρμογή: Όσα ισχύουν για χωρητικότητα σε mall και επιχειρήσεις

Νέες χαλαρώσεις στα μέτρα κατά της πανδημίας ισχύουν από σήμερα, Δευτέρα, καθώς αυξάνεται η χωρητικότητα σε εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες, σύμφωνα με τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί από το Υπουργικό Συμβουλίου στις 18 Μαΐου.

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, από σήμερα, Δευτέρα, η χωρητικότητα σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, εμπορικά κέντρα και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κοινό, περιλαμβανομένης της Δημόσιας Υπηρεσίας, αυξάνεται σε υποστατικά μέχρι 500τ.μ στο 100% της χωρητικότητας και σε υποστατικά άνω των 500τ.μ στο 85% της χωρητικότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE