Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Δολοφόνησαν φύλακα στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι

Ένας άντρας δολοφονήθηκε στην πρεσβεία του Κατάρ στο Παρίσι και ένα άτομο συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία του Παρισιού, επιβεβαιώνοντας αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης.

 

Πηγή που παρακολουθεί στενά τις έρευνες είπε στο Reuters ότι το άτομο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν φρουρός ασφαλείας ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει τρομοκρατική ενέργεια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ξεκίνησε σήμερα έρευνα για την κατηγορία της δολοφονίας», είπε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν είχε χρησιμοποιηθεί όπλο.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE