ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο 40χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τροχαίο

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο 40χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τροχαίο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στην Λάρνακα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός τροχαίας Αρχηγείου κ. Χάρης Ευριπίδου σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εξετάσεις στη σκηνή φαίνεται το θύμα να μην έφερε ζώνη ασφάλειας με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί του οχήματος και στη συνέχεια να καταπλακωθεί από αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λάρνακα το πρωί της Δευτέρας (23/05), όταν όχημα που οδηγούσε 40χρονος Ελληνοκύπριος κατέληξε σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή της Δρομολαξιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE