Τρία γαϊδουράκια νεκρά σε οδικό δυστύχημα στην Καρπασία

Τρία γαϊδουράκια νεκρά σε οδικό δυστύχημα στην Καρπασία

Σε δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα κατεχόμενα, μεταξύ Ριζακαρπάσου και Γιαλούσας σκοτώθηκαν τρία γαϊδουράκια.

Ο τ/κ Τύπος γράφει ότι το ατύχημα προκάλεσε Ελληνοκύπριος με το αυτοκίνητό του στις 5 τα ξημερώματα με κατεύθυνση από το Ριζοκάρπασο προς την Γιαλούσα.

Τα τρία γαϊδουράκια έχασαν επιτόπου τη ζωή τους.

Δεν διευκρινίζεται εάν ο Ελληνοκυπρίος που υποστηρίζεται να ευθύνεται για τον θάνατο των τριών γαϊδουριών έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE