Τρία γαϊδουράκια νεκρά σε οδικό δυστύχημα στην Καρπασία

Τρία γαϊδουράκια νεκρά σε οδικό δυστύχημα στην Καρπασία

Σε δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα κατεχόμενα, μεταξύ Ριζακαρπάσου και Γιαλούσας σκοτώθηκαν τρία γαϊδουράκια.

Ο τ/κ Τύπος γράφει ότι το ατύχημα προκάλεσε Ελληνοκύπριος με το αυτοκίνητό του στις 5 τα ξημερώματα με κατεύθυνση από το Ριζοκάρπασο προς την Γιαλούσα.

Τα τρία γαϊδουράκια έχασαν επιτόπου τη ζωή τους.

Δεν διευκρινίζεται εάν ο Ελληνοκυπρίος που υποστηρίζεται να ευθύνεται για τον θάνατο των τριών γαϊδουριών έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE