Πυρκαγιά κοντά σε φάρμα ζώων – Πήραν φωτιά πάλες σανού και ξηρά χόρτα

Πυρκαγιά κοντά σε φάρμα ζώων – Πήραν φωτιά πάλες σανού και ξηρά χόρτα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί από τις 15.12 σε πυρκαγιά σε πάλες σανού, ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, κατά την εξέλιξη της κατάσβεσης προστατεύθηκε φάρμα με ζώα.

«Εργάζονται 3 πυροσβεστικά οχήματα από Λ/κα και ένα από Δασών. Δεν υφίσταται πλέον κίνδυνος. Θα παραμείνουν δυνάμεις για τις επόμενες ώρες μέχρι την πλήρη κατάσβεση», σημειώνει ο. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE