Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από 12.021 εργαστηριακές εξετάσεις στα κατεχόμενα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας».

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 20 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα έξι στην Κερύνεια, τα 11 στην Αμμόχωστο, τα δύο στην Μόρφου και ένα στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 94.735 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο σε 237.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE