Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από 12.021 εργαστηριακές εξετάσεις στα κατεχόμενα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας».

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 20 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα έξι στην Κερύνεια, τα 11 στην Αμμόχωστο, τα δύο στην Μόρφου και ένα στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 94.735 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο σε 237.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE