Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από 12.021 εργαστηριακές εξετάσεις στα κατεχόμενα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας».

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 20 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα έξι στην Κερύνεια, τα 11 στην Αμμόχωστο, τα δύο στην Μόρφου και ένα στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 94.735 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο σε 237.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.