Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από 12.021 εργαστηριακές εξετάσεις στα κατεχόμενα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας».

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 20 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα έξι στην Κερύνεια, τα 11 στην Αμμόχωστο, τα δύο στην Μόρφου και ένα στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 94.735 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο σε 237.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE