Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού την Δευτέρα στα κατεχόμενα

Στα 40 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από 12.021 εργαστηριακές εξετάσεις στα κατεχόμενα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας».

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 20 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα έξι στην Κερύνεια, τα 11 στην Αμμόχωστο, τα δύο στην Μόρφου και ένα στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 94.735 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο σε 237.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE