Θέλετε να φάτε μούχτιν παττίχα; Να πάτε σε αυτό το summer party – Κύπριοι celebrities θα σας ξεσηκώσουν

Θέλετε να φάτε μούχτιν παττίχα; Να πάτε σε αυτό το summer party – Κύπριοι celebrities θα σας ξεσηκώσουν

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή γιατί γίνονται τα περισσότερα parties, στα οποία μάλιστα δεν χρειάζεται να σημαιοστολιστείς για να πας! Μαγιό, σαγιονάρες και τσαντάκι με τα απαραίτητα, το απόλυτο outfit για να βγεις και να περάσεις καλά.

Πολύ χαρήκαμε όταν είδαμε πως θα γίνει και φέτος το Παγκύπριο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καρπουζιού, στο οποίο μάλιστα θα τραγουδήσουν (ζωντανά παρακαλώ), πολλά και γνωστά ονόματα από το εγχώριο, μουσικό στερέωμα.

Δείτε το σχετικό flyer, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι ετοιμαστείτε για ένα τρελο, καρπουζοπάρτι, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο!

Tip: Οι κοκκόνες δεν καταπίνονται. Να προτιμήσετε χαλλούμιν της φίζας.

Σ.Χ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE