«Έκαψαν» τη Τζία και το πελεκούδι οι Κύπριοι επιχειρηματίες με το γάμο τους! – Η νύφη επέλεξε μπλε νυφικό!( ΦΩΤΟ)

«Έκαψαν» τη Τζία και το πελεκούδι οι Κύπριοι επιχειρηματίες με το γάμο τους! – Η νύφη επέλεξε μπλε νυφικό!( ΦΩΤΟ)

Ο Νικόλαος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου, οι εκατομμυριούχοι συμπατριώτες μας ένωσαν με θρησκευτικό γάμο τις ζωές τους, πραγματοποιώντας τον πιο λαμπερό γάμο που έγινε ποτέ στο Αιγαίο. Τραγούδησε ο Ρέμος, το hairstyling επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, το μενού ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Χριστόφορος Πέσκιας, ενώ τα γλυκά ο Στέλιος Παρλιάρος

Ο επιχειρηματίας Νίκος Λάσκαρης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Τζώρτζια Ευσεβίου είχαν  ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν μια κόρη, αλλά επέλεξαν να παντρευτούν για δεύτερη φορά, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Οι δυο τους, παντρεύτηκαν έχοντας στο πλευρό τους…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE