Δύο σοβαρά τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στη Βραυρώνα

Δύο σοβαρά τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στη Βραυρώνα

Εκρηξη φιάλης στη Βραυρώνα με δύο σοβαρά τραυματίες. 

Το δυσάρεστο περιστατικο συνέβη πριν από λίγη ώρα σε κατοικία στην περιοχή της Βραυρώνας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφοριες υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματισμενοι 31 και 28 ετών αντίστοιχα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι αδέρφια.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ οι τραυματίες είναι σε πολύ βαριά κατάσταση με εκτεταμένα εγκαύματα και τραύματα λόγω της έκρηξης.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

47b

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.