ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 22χρονος για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 22χρονος για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του ARSHDEET SINGH, από την Ινδία, ηλικίας 22 ετών, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου του 2021 και Μαρτίου του 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE