ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 22χρονος για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 22χρονος για σωρεία αδικημάτων - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του ARSHDEET SINGH, από την Ινδία, ηλικίας 22 ετών, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου του 2021 και Μαρτίου του 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE