Πήγε σε σπίτι ηλικιωμένων και τους έκλεψε 50 ευρώ - Καταζητείται 50χρονος

Πήγε σε σπίτι ηλικιωμένων και τους έκλεψε 50 ευρώ - Καταζητείται 50χρονος

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις από ηλικιωμένους, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 50χρονου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις  24 Μαρτίου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από δύο πρόσωπα  89 και 82 χρόνων ότι τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο αντίστοιχα τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους 50χρονος από Λεμεσό κάτοικος Πάφου και κάτω από διάφορες προφάσεις τους απέσπασε 50 ευρώ του καθενός.

Εναντίον του 50χρονου φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.