Σε απευθείας δίκη οι τέσσερις για την υπόθεση των ψευτογιατρών - Ψάχνουν τον «αρχηγό» της σπείρας

Σε απευθείας δίκη οι τέσσερις για την υπόθεση των ψευτογιατρών - Ψάχνουν τον «αρχηγό» της σπείρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν σήμερα (27/5) οι τέσσερις για την υπόθεση των ψευτογιατρών.

Τα τέσσερα πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη για τρεις υποθέσεις απόσπασης 18.500 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 19χρονη, 47χρονη και 52χρονος από τη Βουλγαρία, αλλά και ένας 25χρονος από το Πακιστάν.  

Οι τέσσερις φαίνεται να υπέδειξαν έναν Βούλγαρο ως τον συντονιστή της κομπίνας. Για το εν λόγω πρόσωπο έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.  

Έτσι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν

Οι δράστες τους ζητούν να καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί δήθεν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματιστεί και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Πολλές φορές καλούν με απόκρυψη κλήσης και ζητούν από τους πολίτες να μην διακόψουν την τηλεφωνική κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το συγγενικό τους πρόσωπο ή την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.