Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε 56χρονο - Τον «τσάκωσαν» με 6,5 κιλά κοκαΐνη

Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε 56χρονο - Τον «τσάκωσαν» με 6,5 κιλά κοκαΐνη

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,5 κιλών, εντόπισε και κατάσχεσε η ΥΚΑΝ, προτού διοχετευτεί στην κυπριακή κοινωνία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ, σε εμπορευματοκιβώτιο, που αφίχθηκε με πλοίο στο λιμάνι Λεμεσού, στις 24 Μαΐου 2022. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους έξι κιλών και 500 γραμμαρίων.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE