Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΔΙΕΘΝΗ

Επτά νεκροί σε τροχαίο στην Αίγυπτο - Τα θύματα απανθρακώθηκαν

Επτά νεκροί σε τροχαίο στην Αίγυπτο - Τα θύματα απανθρακώθηκαν

Επτά άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, χθες Παρασκευή, από τη σύγκρουση μικρού λεωφορείου με ΙΧ σε επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Ισμαηλία με το Σουέζ, στη βορειοανατολική Αίγυπτο, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Ahram.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν ισχυρές εκρήξεις, εξαιτίας της παρουσίας μιας φιάλης υγραερίου στο λεωφορείο και μιας φιάλης οξυγόνου στο ΙΧ αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι επτά επιβαίνοντες στα δύο οχήματα ανασύρθηκαν απανθρακωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μικρό λεωφορείο.

Στην Αίγυπτο είναι βαρύς κάθε χρόνο ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, εξαιτίας της απρόσεκτης οδήγησης και της κακής συντήρησης του οδικού δικτύου.

Τα τελευταία χρόνια, η αιγυπτιακή κυβέρνηση προσπαθεί να αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της χώρας, κατασκευάζοντας νέους δρόμους και επισκευάζοντας τους υπάρχοντες, προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των ατυχημάτων.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Όχημα παρέσυρε πεζό στην Πάφο - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Όχημα παρέσυρε πεζό στην Πάφο - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/10) στη λεωφόρο Χλώρακας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top