Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε 56χρονο - Τον «τσάκωσαν» με 6,5 κιλά κοκαΐνη

Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Χειροπέδες σε 56χρονο - Τον «τσάκωσαν» με 6,5 κιλά κοκαΐνη

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,5 κιλών, εντόπισε και κατάσχεσε η ΥΚΑΝ, προτού διοχετευτεί στην κυπριακή κοινωνία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ, σε εμπορευματοκιβώτιο, που αφίχθηκε με πλοίο στο λιμάνι Λεμεσού, στις 24 Μαΐου 2022. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους έξι κιλών και 500 γραμμαρίων.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE