Νεπάλ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ με 22 επιβαίνοντες

Νεπάλ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ με 22 επιβαίνοντες

Οι ένοπλες δυνάμεις του Νεπάλ ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντόπισαν τον τόπο όπου συνετρίβη αεροσκάφος με 22 επιβαίνοντες -συμπεριλαμβανομένων δύο πολιτών της Γερμανίας-, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ και αγνοείτο από χθες Κυριακή.

«Ομάδες έρευνας και διάσωσης (...) εντόπισαν τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του στρατού Ναραγιάν Σιλουάλ μέσω Twitter, μεταφορτώνοντας φωτογραφία στην οποία είναι διακριτός ο αριθμός στην ουρά του δικινητήριου αεροσκάφους της εταιρείας Tara Air.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE