Νεπάλ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ με 22 επιβαίνοντες

Νεπάλ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ με 22 επιβαίνοντες

Οι ένοπλες δυνάμεις του Νεπάλ ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντόπισαν τον τόπο όπου συνετρίβη αεροσκάφος με 22 επιβαίνοντες -συμπεριλαμβανομένων δύο πολιτών της Γερμανίας-, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ και αγνοείτο από χθες Κυριακή.

«Ομάδες έρευνας και διάσωσης (...) εντόπισαν τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του στρατού Ναραγιάν Σιλουάλ μέσω Twitter, μεταφορτώνοντας φωτογραφία στην οποία είναι διακριτός ο αριθμός στην ουρά του δικινητήριου αεροσκάφους της εταιρείας Tara Air.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.