Χριστίνα Μπόμπα: Σάλος με σχόλια που της έγραψαν για το ντεκολτέ της - Δείτε φωτογραφίες

Χριστίνα Μπόμπα: Σάλος με σχόλια που της έγραψαν για το ντεκολτέ της - Δείτε φωτογραφίες

Για ακόμα μια φορά η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο στόχαστρο των followers της και για ακόμα μια φορά εκείνη δεν δίστασε να τους απαντήσει.

Η influencer διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που την κακολόγησαν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει να εμφανίζεται δημόσια από τότε που έχει γίνει μητέρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στα storieς κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και εξέφρασε την αγανάκτησή της: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Βεβαίως πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν συμβουλεύοντάς την να μην ακούει κανέναν.

Δείτε τα stories που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της

Αυτές είναι οι φωτογραφίες για τις οποίες η Χριστίνα Μπόμα δέχτηκε αρνητικά σχόλια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε κλίμα συγκρατημένης στάσης και με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα διπλωματικά βήματα ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE