«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του  

«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του   

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 30.05.2022, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σε κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια, με θύμα την ανήλικη θυγατέρα της συμβίας του.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, η ανήλικη ήταν 9 ετών περίπου, κατά τη σεξουαλική κακοποίηση. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την περίοδο των ετών 2017 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Όπως αναφέρεται, το κείμενο της απόφασης δεν είναι διαθέσιμο στη δημοσιότητα για προστασία των προσωπικών δεδομένων της ανήλικης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE