«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του  

«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του   

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 30.05.2022, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σε κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια, με θύμα την ανήλικη θυγατέρα της συμβίας του.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, η ανήλικη ήταν 9 ετών περίπου, κατά τη σεξουαλική κακοποίηση. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την περίοδο των ετών 2017 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Όπως αναφέρεται, το κείμενο της απόφασης δεν είναι διαθέσιμο στη δημοσιότητα για προστασία των προσωπικών δεδομένων της ανήλικης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.