«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του  

«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του   

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 30.05.2022, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σε κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια, με θύμα την ανήλικη θυγατέρα της συμβίας του.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, η ανήλικη ήταν 9 ετών περίπου, κατά τη σεξουαλική κακοποίηση. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την περίοδο των ετών 2017 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Όπως αναφέρεται, το κείμενο της απόφασης δεν είναι διαθέσιμο στη δημοσιότητα για προστασία των προσωπικών δεδομένων της ανήλικης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE