Πρόβατο έπεσε σε λάκκο βάθους 20 μέτρων - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για τη διάσωση του

Πρόβατο έπεσε σε λάκκο βάθους 20 μέτρων - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για τη διάσωση του

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας (30/05).

Συγκεκριμένα, λήφθηκε κλήση για διάσωση ζώου σε αγροτική περιοχή μεταξύ του Δήμου Δερύνειας και Κοινότητας Φρενάρου στις 19.35.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα ζώο και συγκεκριμένα πρόβατο ανασύρθηκε με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης από λάκκο βάθους 20 μέτρων περίπου και παραδόθηκε ζωντανό στον ιδιοκτήτη του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE