Πρόβατο έπεσε σε λάκκο βάθους 20 μέτρων - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για τη διάσωση του

Πρόβατο έπεσε σε λάκκο βάθους 20 μέτρων - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για τη διάσωση του

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας (30/05).

Συγκεκριμένα, λήφθηκε κλήση για διάσωση ζώου σε αγροτική περιοχή μεταξύ του Δήμου Δερύνειας και Κοινότητας Φρενάρου στις 19.35.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα ζώο και συγκεκριμένα πρόβατο ανασύρθηκε με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης από λάκκο βάθους 20 μέτρων περίπου και παραδόθηκε ζωντανό στον ιδιοκτήτη του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE