ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: Σκληρή επίθεση στον ΔΗΣΥ  - «Πλήρης αποτυχία της πολιτικής που ακολουθείται στο Κυπριακό...»

ΔΗΚΟ: Σκληρή επίθεση στον ΔΗΣΥ  - «Πλήρης αποτυχία της πολιτικής που ακολουθείται στο Κυπριακό...»

Απάντηση στην επίθεση του ΔΗΣΥ δίνει το ΔΗΚΟ σηκώνοντας το γάντι για ΜΟΕ και Κυπριακό.

Μέλος της γραμματείας του Δημοκρατικού Συναγερμού με ανακοίνωση του, τονίζει πως "Δυστυχώς την απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ, την έδωσε ο ίδιος ο κατοχικός ηγέτης, ο οποίος έχει απορρίψει την πρόταση του κ. Αναστασιάδη για ΜΟΕ"

"Εμείς είχαμε προβλέψει ότι από τη στιγμή που συνεχίζεται ο παράνομος εποικισμός της Αμμοχώστου, εισηγήσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), δεν πρόκειται να κάμψουν την Τούρκικη αδιαλλαξία", επισήμανε.

Παράλληλα ανέφερε ότι "Δυστυχώς για ακόμη μια φορά βγήκαν σωστές οι προειδοποιήσεις και οι προβλέψεις του Δημοκρατικού Κόμματος. Για ακόμη μια φορά έχει διαφανεί η πλήρης αποτυχία της πολιτικής που ακολουθείται στο κυπριακό"

"Άλλη έπρεπε να ήταν η αντίδραση της Κυβέρνησης. Μια στρατηγική πρόκλησης κόστους στην Τουρκία για να εισπράξει το μήνυμα πως τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Αυτό που απαιτείται είναι μια νέα στρατηγική", σημείωσε το ΔΗΚΟ.

"Αντί λοιπόν να ακούμε μόνο κατηγορίες να εκτοξεύονται από τον ΔΗΣΥ απέναντι σε όσους τουλάχιστον προτείνουν κάποια πράγματα, είναι τώρα η ευκαιρία να ακούσουμε τις θέσεις του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας και Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο κυπριακό.Τι προτείνει ο ίδιος ο κ. Νεοφύτου για να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία;", κατέληξε στην ανακοίνωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top