ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεσπά συγγενής του 55χρονου που «έσβησε» σε κλινική στη Λεμεσό - «Φορούσε τα ρούχα του ανάποδα και το στόμα του ήταν ζαβό»

Ξεσπά συγγενής του 55χρονου που «έσβησε» σε κλινική στη Λεμεσό - «Φορούσε τα ρούχα του ανάποδα και το στόμα του ήταν ζαβό»

Τους δικούς του ισχυρισμούς για τον θάνατο του 55χρονου, ο οποίος «έσβησε» σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, έδωσε συγγενής του εκλιπόντος, τονίζοντας την αμέλεια που έδειξαν οι γιατροί.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ο κ. Γιώργος Αυξεντίου, κουνιάδος του 55χρονου, ο οποίος δήλωσε πως αρχικά τους ενημέρωσαν πως όλα πήγαιναν καλά, κατά την διάρκεια της πρώτης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο 55χρονος στην χολή.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, κάλεσαν την αδερφή του (γυναίκα του 55χρονου) να τον επισκεφθεί με την ίδια να διαπιστώνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Φορούσε τα ρούχα του ανάποδα, έσερνε το πόδι του, το στόμα του ήταν ζαβό και δεν μιλούσε καθαρά», δήλωσε ο κ. Αυξεντίου.

«Η αδερφή μου κάλεσε τους νοσηλευτές για να τον δουν και ενώ ήταν υπό την επήρεια υπνωτικών του αφαίρεσαν τα μηχανήματα και του επέτρεψαν να κατέβει στην καντίνα, στην κατάσταση που ήταν», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Αυξεντίου, η αδερφή του ζητούσε συνεχώς να τον δει γιατρός και οι νοσηλευτές της ιδιωτικής κλινικής της απαντούσαν «θα τον δει και γιατρός και αργότερα την έδιωξαν από την κλινική».

«Την επόμενη μέρα, μέρα πήραμε τηλέφωνο, δεν μας απαντούσε κανένας, πήραν αργότερα την αδερφή μου και της είπαν να πάμε να υπογράψουμε για δεύτερη εγχείρηση γιατί έπαθε εγκεφαλικό. Πήγαμε, τον είδαμε και ο γιατρός που τον χειρούργησε μας λέει, παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα γίνει, είναι δύσκολο».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ερωτήματα προκύπτουν γύρω από τα ακριβή αίτια θανάτου του 55χρονου. 

Η σορός του 55χρονου, εξετάστηκε από μέλη της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροτομή από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθεί η επίβλεψη από ιατρικό λειτουργό του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος εισήχθη στην ιδιωτική κλινική την προηγούμενη εβδομάδα όπου χειρουργήθηκε στη χολή. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθεί ξανά.

Δυστυχώς το πρωί της Τρίτης (31/05), ο 55χρονος απεβίωσε με αποτέλεσμα η οικογένεια του να προχωρήσει στην καταγγελία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top