ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινητική κίνηση: Χάρισαν χαμόγελα σε δυο αδερφάκια - «Δεν είχαν ποδήλατα και έβλεπαν τα άλλα παιδάκια να παίζουν»

Συγκινητική κίνηση: Χάρισαν χαμόγελα σε δυο αδερφάκια - «Δεν είχαν ποδήλατα και έβλεπαν τα άλλα παιδάκια να παίζουν»

Μια κίνηση ανθρωπιάς σε δυο μικρές αθώες ψυχές.

Δυο παιδιά τα οποία δεν είχαν ποδήλατα, με μητέρα μονογονιό , η οποία παλεύει να τα μεγαλώσει. Οπως μας αναφέρει η μητέρα στο ThemaOnline:  "Εβλεπαν τα αλλα παιδιά να παίζουν με ποδήλατα και κάποια στιγμή ο γιός του πάτερ, είδε το γιό μου που ζήτησε απο ένα παιδί να του δώσει το ποδήλατο να παίξει. Δεν ξέρω πως έμαθαν ποια οικογένεια είμαστε. Αλλα δεν φαντάζεστε πόση χαρά χάρισαν στα παιδιά μου με την κίνηση αυτή. Δεν το ήξερα , ξαφνικά βλέπω τα ποδήλατα και δεν φαντάζεστε τι χαρά πήραν τα παιδιά και εγω που τα εβλεπα τοσο ευτυχισμένα".

Η κ.Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της σελίδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος", μαζί με τη βοήθεια του Πάτερ Σάββα , ευαισθητοποίησαν τους πολίτες , με την ανάρτηση ότι ψάχνουν δυο ποδήλατα για να προσφέρουν στα παιδιά.

Αμέσως βρέθηκαν εθελοντές οι οποίοι αγόρασαν καινούργια ποδήλατα για τα δυο παιδιά.

Ο Πάτερ Σάββας, αμέσως, παρέδωσε τα ποδηλατα στα δυο αδέρφια και τα χαμόγελα τους έλαψαν. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top