ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικρίσεις Ερχιουρμάν προς Τατάρ ότι δεν ενημέρωσε για επιστολή του Προέδρου Αναστασιάδη

Επικρίσεις Ερχιουρμάν προς Τατάρ ότι δεν ενημέρωσε για επιστολή του Προέδρου Αναστασιάδη

Η «προεδρία» θεωρεί ότι η συνολική λύση του Κυπριακού, που είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα του τ/κ «λαού», και τα ΜΟΕ δεν απασχολούν τα πολιτικά κόμματα και την κοινή γνώμη, γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν που επικρίνει τον Ερσίν Τατάρ γιατί δεν ενημέρωσε για την επιστολή του Προέδρου Αναστασιάδη ούτε την «βουλή», ούτε τον «λαό».

Στην ανάρτησή του προσθέτει ότι μετά που η επιστολή Αναστασιάδη διέρρευσε στον Τύπο, η «προεδρία» απάντησε αλλά και πάλι την απάντηση – αναφέρει – δεν την γνωρίζουν, παρά μόνο την είδηση γι’ αυτή την απάντηση.

«Κι ακριβώς αυτή την περίοδο που ενώ πολλές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου έχουν κατέβει στο γήπεδο ως πρωταγωνιστές, δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε θεατές εκτός γηπέδου, αν και θα έπρεπε να είμαστε στο γήπεδο στο πλαίσιο των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του λαού μας» λέει.

Αλλά αφήστε το αυτό, αναφέρει και θεωρεί ότι σύμφωνα με την «προεδρία» η συνολική λύση του Κυπριακού, που είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα του τ/κ «λαού», και τα ΜΟΕ δεν απασχολούν τα πολιτικά κόμματα και την κοινή γνώμη. Κάνει τέλος αναφορά σε «ανούσιες δηλώσεις αλλά έτσι είναι οι νοοτροπίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top