Αποκαλύψεις φωτιά: Οι αναρτήσεις της Πισπιρίγκου για τις ταινίες που έβλεπε

Αποκαλύψεις φωτιά: Οι αναρτήσεις της Πισπιρίγκου για τις ταινίες που έβλεπε

Μια ακόμη αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Τι παρακολουθούσε στην τηλεόραση η Ρούλα Πισπιρίγκου και δεν εννοώ αν έβλεπε Φαίη Σκορδά, αναφέρομαι σε ταινίες και σε σειρές με υπόθεση. Σημαίνει κάτι ή τίποτα;» είπε.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό βίντεο μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκε πως η μητέρα που κατηγορείται παρακολουθούσε τη σειρά «Αγγελική», την ταινία «Το θαύμα στο κελί 7» αλλά και την ελληνική κινηματογραφική ταινία: «Ευτυχία».

Αυτά βέβαια έγιναν γνωστά μέσα από σχόλια που η ίδια έκανε για τις ταινίες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας «παγωμένος» είπε: «Έχω ανατριχιάσει. Μπορεί να μην σημαίνει απολύτως τίποτα αλλά οι επιλογές μας μερικές φορές μας καθορίζουν» είπε εμφανώς ταραγμένος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.