Κορωνοϊος - κατεχόμενα: Ξεκινούν εβδομαδιαίες ενημερώσεις - Στα 36 τα νέα κρούσματα σήμερα

Κορωνοϊος - κατεχόμενα: Ξεκινούν εβδομαδιαίες ενημερώσεις - Στα 36 τα νέα κρούσματα σήμερα

Στα κατεχόμενα το τελευταίο εικοσιτετράωρο εντοπίστηκαν 36 νέα κρούσματα του κορωνοϊού. Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε η ενημέρωση για τα νέα περιστατικά στο εξής θα είναι εβδομαδίαια.

Τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν 1.702 τεστ.

Ανά κατεχόμενες επαρχίες ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Λευκωσία 22, Κερύνεια 7, Αμμόχωστος 5, Μόρφου 2.

Στο «κέντρο πανδημίας» νοσηλεύονται 4 ασθενείς του κορωνοϊού.

Από το ξεκίνημα της πανδημίας στα κατεχόμενα έχασαν την ζωή τους 238 ασθενείς και εντοπίστηκαν 94.480 κρούσματα.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» «από τώρα και στο εξής, θα ανακοινώνεται η γενική κατάσταση της Covid-19 με εβδομαδιαίες αναφορές κάθε Τετάρτη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE