Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Ανέβηκε στην πασαρέλα ο Χάρης Παπαθεοχάρους, φορώντας μαγιό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εντυπωσίασε τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς δεν τον έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρόλο.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε ο Κώστας Καρνάκης, βλέπουμε τον Χάρη Παπαθεοχάρους σε αυτό τον διαφορετικό ρόλο, το οποίο αναδημοσίευσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στενή του συνεργάτιδα Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE