Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Ανέβηκε στην πασαρέλα ο Χάρης Παπαθεοχάρους, φορώντας μαγιό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εντυπωσίασε τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς δεν τον έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρόλο.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε ο Κώστας Καρνάκης, βλέπουμε τον Χάρη Παπαθεοχάρους σε αυτό τον διαφορετικό ρόλο, το οποίο αναδημοσίευσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στενή του συνεργάτιδα Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE