Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Ανέβηκε στην πασαρέλα ο Χάρης Παπαθεοχάρους, φορώντας μαγιό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εντυπωσίασε τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς δεν τον έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρόλο.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε ο Κώστας Καρνάκης, βλέπουμε τον Χάρη Παπαθεοχάρους σε αυτό τον διαφορετικό ρόλο, το οποίο αναδημοσίευσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στενή του συνεργάτιδα Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE