To ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ αντίο του «Ντέβι»

To ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ αντίο του «Ντέβι»

Μια μέρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντε Βινσέντι αποχαιρετά τους γαλαζοκίτρινους με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση του:

 

«Είναι η σειρά μου να πω αντίο, χρειάστηκα μια μέρα για να το γράψω, η χθεσινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη για μένα, θα πω ακριβώς το ίδιο που είπα στους συμπαίκτες μου, είναι πολύ δύσκολο για μένα μετά από τόσα πολλά χρόνια, καταπληκτικές στιγμές, όνειρα που έγιναν πραγματικότητα και επίσης όχι και τόσο καλές στιγμές, αλλά ήταν μέρος της ταυτότητάς μου.

Διαβάστε τη συνέχεια Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE