To ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ αντίο του «Ντέβι»

To ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ αντίο του «Ντέβι»

Μια μέρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντε Βινσέντι αποχαιρετά τους γαλαζοκίτρινους με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση του:

 

«Είναι η σειρά μου να πω αντίο, χρειάστηκα μια μέρα για να το γράψω, η χθεσινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη για μένα, θα πω ακριβώς το ίδιο που είπα στους συμπαίκτες μου, είναι πολύ δύσκολο για μένα μετά από τόσα πολλά χρόνια, καταπληκτικές στιγμές, όνειρα που έγιναν πραγματικότητα και επίσης όχι και τόσο καλές στιγμές, αλλά ήταν μέρος της ταυτότητάς μου.

Διαβάστε τη συνέχεια Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE