LIFESTYLE

Χωρίς εσώρουχο στην αγκαλιά του - Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Χωρίς εσώρουχο στην αγκαλιά του - Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Μεγάλο σούσουρο έχει γίνει τους τελευταίους μήνες γύρω από το αν τελικά η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν επιλέξει να μην δώσουν ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες, ενώ η ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει πως είναι απλά φίλοι.

Οι δικές μας πληροφορίες βέβαια αναφέρουν πως είναι μαζί παρόλο που μέχρι και πριν μία εβδομάδα είχαν αρνηθεί να το επιβεβαιώσουν (δείτε εδώ όλα όσα είπε για την προσωπική της ζωή στο Πρωινό η Σολωμού).

Τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν ωστόσο καθώς το ζευγάρι θέλησε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με έναν παράδοξο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα teaser για το νέο δίσκο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά του τη Μαρία Σολωμού, η οποία δεν φοράει εσώρουχα.

Το μόνο που φαίνεται πως μένει είναι να κάνει το ζευγάρι και επίσημες δηλώσεις για τη σχέση του αν και όλα δείχνουν πως τα πράγματα έχουν μπει στη σειρά τους.

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte

Mente Fuerte Μαρία Σολωμού σχέση

Η ηλικία και καταγωγή του συντρόφου της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte είναι 34 ετών (ενώ η Μαρία Σολωμού 47), με πολλά τραγούδια του να έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το Caliente.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!"

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Ο ράππερ έχει εμφανιστεί στην γνωστή διαδικτυακή εκπομπή "Ιδιωτική Κατακραυγή ", την οποία παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στις εκπομπές "9 Αγαπημένα Πράγματα" και "Τσακ Μπαμ" του PlanB. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις στο Rap Round, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Περικλής Μεταξάς, το "Ηλεία Ρίχτο" των Delines Canal[20], το Gold School Podcast, το Rap Stories by Vice, που προβάλλεται στο Netwix, με παρουσιαστή τον Αντώνη Κωνσταντάρα, και το Loca Report της Ilenia Williams που προβάλλεται στο MAD tv.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top