Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Επτά νέες υποθέσεις καταχωρήθηκαν στο Δικαστήριο, 10 πρόσωπα συνελήφθηκαν ενώ ένα διάταγμα αποκλεισμού εκδόθηκε στην Πάφο, τον Μάιο, ως αποτέλεσμα των ερευνών του κλιμακίου της Αστυνομίας Πάφου για τη Βία στην Οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά τον Μάιο έχουν διερευνηθεί από το κλιμάκιο στην Αστυνομία Πάφου 7 υποθέσεις.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είπε ο κ. Νικολάου καταχωρήθηκαν 7 νέες υποθέσεις αλλά και άλλες 2 που εκκρεμούσαν.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η συνεργασία της Αστυνομίας με τις άλλες υπηρεσίες συνεχίζεται με σκοπό την παροχή βοήθειας και εξεύρεση προσωρινής κατοικίας στα θύματα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE