Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Επτά νέες υποθέσεις καταχωρήθηκαν στο Δικαστήριο, 10 πρόσωπα συνελήφθηκαν ενώ ένα διάταγμα αποκλεισμού εκδόθηκε στην Πάφο, τον Μάιο, ως αποτέλεσμα των ερευνών του κλιμακίου της Αστυνομίας Πάφου για τη Βία στην Οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά τον Μάιο έχουν διερευνηθεί από το κλιμάκιο στην Αστυνομία Πάφου 7 υποθέσεις.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είπε ο κ. Νικολάου καταχωρήθηκαν 7 νέες υποθέσεις αλλά και άλλες 2 που εκκρεμούσαν.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η συνεργασία της Αστυνομίας με τις άλλες υπηρεσίες συνεχίζεται με σκοπό την παροχή βοήθειας και εξεύρεση προσωρινής κατοικίας στα θύματα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE