Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Επτά νέες υποθέσεις καταχωρήθηκαν στο Δικαστήριο, 10 πρόσωπα συνελήφθηκαν ενώ ένα διάταγμα αποκλεισμού εκδόθηκε στην Πάφο, τον Μάιο, ως αποτέλεσμα των ερευνών του κλιμακίου της Αστυνομίας Πάφου για τη Βία στην Οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά τον Μάιο έχουν διερευνηθεί από το κλιμάκιο στην Αστυνομία Πάφου 7 υποθέσεις.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είπε ο κ. Νικολάου καταχωρήθηκαν 7 νέες υποθέσεις αλλά και άλλες 2 που εκκρεμούσαν.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η συνεργασία της Αστυνομίας με τις άλλες υπηρεσίες συνεχίζεται με σκοπό την παροχή βοήθειας και εξεύρεση προσωρινής κατοικίας στα θύματα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ξεκαθάρισμα προθέσεων θα ζητήσει ο Χριστοδουλίδης από τον Έρχουρμάν

Κυπριακό: Ξεκαθάρισμα προθέσεων θα ζητήσει ο Χριστοδουλίδης από τον Έρχουρμάν

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό ενόψει της πρώτης μη κοινωνικού χαρακτήρα, συνάντησης που θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, και ο νέος κατοχικός ηγέτης, Τουφάν Έρχουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE