Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Δέκα συλλήψεις σε ένα μήνα στην Πάφο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Επτά νέες υποθέσεις καταχωρήθηκαν στο Δικαστήριο, 10 πρόσωπα συνελήφθηκαν ενώ ένα διάταγμα αποκλεισμού εκδόθηκε στην Πάφο, τον Μάιο, ως αποτέλεσμα των ερευνών του κλιμακίου της Αστυνομίας Πάφου για τη Βία στην Οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά τον Μάιο έχουν διερευνηθεί από το κλιμάκιο στην Αστυνομία Πάφου 7 υποθέσεις.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είπε ο κ. Νικολάου καταχωρήθηκαν 7 νέες υποθέσεις αλλά και άλλες 2 που εκκρεμούσαν.

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η συνεργασία της Αστυνομίας με τις άλλες υπηρεσίες συνεχίζεται με σκοπό την παροχή βοήθειας και εξεύρεση προσωρινής κατοικίας στα θύματα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE