Μετέτρεψαν καφενείο σε… λέσχη παίζοντας ποκεριζέ – Κατηγορήθηκαν και πάνε δικαστήριο

Μετέτρεψαν καφενείο σε… λέσχη παίζοντας ποκεριζέ – Κατηγορήθηκαν και πάνε δικαστήριο

Μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν χθες το απόγευμα συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του φαινομένου της κυβείας, σε καφενείο που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο καφενείο, εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, τραπουλόχαρτα και φίσιες διαφόρων χρωμάτων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE