Μεθυσμένοι ξυλοφόρτωσαν νοσηλεύτρια στο Γ.Ν Πάφου - Καταγγελία από ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ

Μεθυσμένοι ξυλοφόρτωσαν νοσηλεύτρια στο Γ.Ν Πάφου - Καταγγελία από ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ

Ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., με ανακοίνωσή του, καταδικάζει απερίφραστα τον "ξυλοδαρμό νοσηλεύτριας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, από άτομα που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης", το βράδυ της Κυριακής.

"Για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων θλιβερών γεγονότων όπου συνάδελφοι κατά την ώρα εκτέλεσης των καθηκόντων τους δέχονται βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό από ασθενείς", αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Ο Κλάδος αναφέρει ότι για άλλη μια φορά «διαπιστώνεται η αδυναμία της πολιτείας να προστατέψει τους επαγγελματίες υγείας, γι’ αυτό καλούμε εκ νέου τόσο την πολιτεία όσο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού και τη διασφάλιση της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας των Νοσοκομείων -ΤΑΕΠ", σημειώνει.

Προσθέτει ότι θεωρούν δεδομένο ότι οι αστυνομικές αρχές θα δράσουν άμεσα και οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, ενώ αναφέρουν ότι θα θέσουν θέμα στο Υπουργείο Υγείας και στους συναρμόδιους φορείς (Ο.Κ.Υπ.Υ. και Υπηρεσία Ασθενοφόρων) κατά πόσο θα πρέπει άτομα σε κατάσταση μέθης να μεταφέρονται στα ΤΑΕΠ.

"Τέλος εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και ευχόμαστε στη συνάδελφο ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερή και δυνατή πίσω στα καθήκοντα της", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE