Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.

«Τέτοιες συμπεριφορές σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτές από τον Οργανισμό», σημειώνεται.

Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει την συμπαράσταση του προς την νοσηλεύτρια που έπεσε θύμα βίας εν ώρα καθήκοντος.

Ως Οργανισμός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο προσωπικό μας και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE