Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.

«Τέτοιες συμπεριφορές σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτές από τον Οργανισμό», σημειώνεται.

Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει την συμπαράσταση του προς την νοσηλεύτρια που έπεσε θύμα βίας εν ώρα καθήκοντος.

Ως Οργανισμός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο προσωπικό μας και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE