Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.

«Τέτοιες συμπεριφορές σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτές από τον Οργανισμό», σημειώνεται.

Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει την συμπαράσταση του προς την νοσηλεύτρια που έπεσε θύμα βίας εν ώρα καθήκοντος.

Ως Οργανισμός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο προσωπικό μας και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE