Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.

«Τέτοιες συμπεριφορές σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτές από τον Οργανισμό», σημειώνεται.

Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει την συμπαράσταση του προς την νοσηλεύτρια που έπεσε θύμα βίας εν ώρα καθήκοντος.

Ως Οργανισμός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο προσωπικό μας και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.