Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.

«Τέτοιες συμπεριφορές σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτές από τον Οργανισμό», σημειώνεται.

Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει την συμπαράσταση του προς την νοσηλεύτρια που έπεσε θύμα βίας εν ώρα καθήκοντος.

Ως Οργανισμός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο προσωπικό μας και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.