Μπαίνουν στο... ψητό για τη «λυπητερή» του Τιμούρ

Μπαίνουν στο... ψητό για τη «λυπητερή» του Τιμούρ

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση της ανακοίνωσης για το "διαζύγιο" της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ.

Θα μιλησει ο νέος CEO Μαρίνος Μήτρου με τον ίδιο και τους συνεργάτες του για το θέμα της αποζημίωσης τους και όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα τους προτείνουν να τους καταβληθούν δύο με τρία μηνιάτικα της επόμενη περιόδου, αλλά και τα δεδουλευμένα της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE