Τουρκία και ψευδοκράτος σε κοινή άσκηση την ερχόμενη βδομάδα

Τουρκία και ψευδοκράτος σε κοινή άσκηση την ερχόμενη βδομάδα

Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης διοργανώνουν Τουρκία και ψευδοκράτος από τις 13 ως τις 17 Ιουνίου, μεταδίδεται στα κατεχόμενα.

Στην άσκηση θα λάβει μέρος η πολιτική άμυνα και στρατός από Τουρκία και το αντίστοιχο τμήμα της "πολιτικής άμυνας" της "υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης" της "τδβκ".

Η άσκηση θα διεξαχθεί σε τμήμα του κατεχόμενου Άγιου Ιλαρίωνα και στις ακτές της κατεχόμενης Αμμοχώστου σε "ύδατα της 'τδβκ'" και σε διεθνή ύδατα, όπως αναφέρεται, "τα οποία εμπίπτουν στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άτυπη πενταμερής με αστερίσκους ... καθώς όλα περνούν από την Άγκυρα

Άτυπη πενταμερής με αστερίσκους ... καθώς όλα περνούν από την Άγκυρα

Αβέβαιη παραμένει η πορεία προς την επόμενη άτυπη πενταμερή για το Κυπριακό, με το βλέμμα να στρέφεται κυρίως στην Άγκυρα, η οποία θεωρείται ότι κρατά το καθοριστικό «κλειδί» για τα επόμενα βήματα.