Τουρκία και ψευδοκράτος σε κοινή άσκηση την ερχόμενη βδομάδα

Τουρκία και ψευδοκράτος σε κοινή άσκηση την ερχόμενη βδομάδα

Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης διοργανώνουν Τουρκία και ψευδοκράτος από τις 13 ως τις 17 Ιουνίου, μεταδίδεται στα κατεχόμενα.

Στην άσκηση θα λάβει μέρος η πολιτική άμυνα και στρατός από Τουρκία και το αντίστοιχο τμήμα της "πολιτικής άμυνας" της "υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης" της "τδβκ".

Η άσκηση θα διεξαχθεί σε τμήμα του κατεχόμενου Άγιου Ιλαρίωνα και στις ακτές της κατεχόμενης Αμμοχώστου σε "ύδατα της 'τδβκ'" και σε διεθνή ύδατα, όπως αναφέρεται, "τα οποία εμπίπτουν στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE