Απέραντη θλίψη για τον χαμό της Ζέτας - Το Παγκύπριο αποχαιρετά την Υπουργό

Απέραντη θλίψη για τον χαμό της Ζέτας - Το Παγκύπριο αποχαιρετά την Υπουργό

Την Τετάρτη (8/6) φτάνει στην Κύπρο η σορός της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία απεβίωσε τη Δευτέρα (7/6) σε νοσοκομείο στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαϊου, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως με αεροασθενοφόρο στην Αθήνα όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και το παγκύπριο εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό της Ζέτας Αιμιλιανίδου.   

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE