Απέραντη θλίψη για τον χαμό της Ζέτας - Το Παγκύπριο αποχαιρετά την Υπουργό

Απέραντη θλίψη για τον χαμό της Ζέτας - Το Παγκύπριο αποχαιρετά την Υπουργό

Την Τετάρτη (8/6) φτάνει στην Κύπρο η σορός της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία απεβίωσε τη Δευτέρα (7/6) σε νοσοκομείο στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαϊου, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως με αεροασθενοφόρο στην Αθήνα όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και το παγκύπριο εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό της Ζέτας Αιμιλιανίδου.   

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE