Ο Κούσιος θα εκπροσωπηθεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην συνάντηση για την Κλιματική Αλλαγή

Ο Κούσιος θα εκπροσωπηθεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην συνάντηση για την Κλιματική Αλλαγή

Από τον Κυριάκο Κούσιο θα εκπροσωπηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην Υπουργική Συνάντηση για την αντιμετώπιση της Κλιμαιτικής Αλλαγής. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα εκπροσωπηθεί από τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκο Κούσιο στην Υπουργική Συνάντηση για την Πρωτοβουλία της Κύπρου για αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζουμε σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δηλώνει βαθύτατα θλιμμένος. Όπως χαρακτηριστικά "απώλεια της αγαπημένης μου Ζέτας με συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό."

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.