Απέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Spirit of Adventure” από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Απέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Spirit of Adventure” από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Απέπλευσε τη Δευτέρα στις 17:30 από το λιμανάκι της Πάφου το κρουαζιερόπλοιο Spirit of Adventure με σημαία Αγγλίας.

Το κρουαζιερόπλοιο είχε αφιχτεί το βράδυ της Κυριακής και σ’ αυτό επέβαιναν 528 επιβάτες και γύρω στα 500 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου, το κρουαζιερόπλοιο αφίχθη από τη Λεμεσό στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου και το απόγευμα της Δευτέρας απέπλευσε για την Αλάνια της Τουρκίας.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαία μνημεία και άλλες περιοχές ενδιαφέροντος της επαρχίας Πάφου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE