Απέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Spirit of Adventure” από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Απέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Spirit of Adventure” από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Απέπλευσε τη Δευτέρα στις 17:30 από το λιμανάκι της Πάφου το κρουαζιερόπλοιο Spirit of Adventure με σημαία Αγγλίας.

Το κρουαζιερόπλοιο είχε αφιχτεί το βράδυ της Κυριακής και σ’ αυτό επέβαιναν 528 επιβάτες και γύρω στα 500 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου, το κρουαζιερόπλοιο αφίχθη από τη Λεμεσό στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου και το απόγευμα της Δευτέρας απέπλευσε για την Αλάνια της Τουρκίας.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαία μνημεία και άλλες περιοχές ενδιαφέροντος της επαρχίας Πάφου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE