Απέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Spirit of Adventure” από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Απέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Spirit of Adventure” από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Απέπλευσε τη Δευτέρα στις 17:30 από το λιμανάκι της Πάφου το κρουαζιερόπλοιο Spirit of Adventure με σημαία Αγγλίας.

Το κρουαζιερόπλοιο είχε αφιχτεί το βράδυ της Κυριακής και σ’ αυτό επέβαιναν 528 επιβάτες και γύρω στα 500 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου, το κρουαζιερόπλοιο αφίχθη από τη Λεμεσό στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου και το απόγευμα της Δευτέρας απέπλευσε για την Αλάνια της Τουρκίας.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαία μνημεία και άλλες περιοχές ενδιαφέροντος της επαρχίας Πάφου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE