«Θα μου λείψεις Ζέτα μου, εσύ ήσουν η δύναμη πίσω από όλα, αυτή που έβρισκε λύσεις όταν άλλοι έλεγαν δεν γίνεται»

«Θα μου λείψεις Ζέτα μου, εσύ ήσουν η δύναμη πίσω από όλα, αυτή που έβρισκε λύσεις όταν άλλοι έλεγαν δεν γίνεται»

Το δικό της ξεχωριστό αντίο στην υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, έστειλε η Αναστασία Παπαδοπούλου.

Με μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει ότι «χωρίς τη Ζέτα δεν θα υπήρχε Σπίτι του Παιδιού, δεν θα υπήρχε Εθνική Στρατηγική για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, δεν θα υπήρχε η Φωνή.

Στο είπα πολλές φορές εσύ ήσουν η δύναμη πίσω από όλα. Αυτή που έβρισκε λύσεις όταν άλλοι έλεγαν «δεν γίνεται». Αυτή που έδειχνες το σωστό δρόμο όταν εγώ χανόμουν.

Θα σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο τις 20-λεπτες συναντήσεις μας που πάντα κατέληγαν να διαρκούν 2-3 ώρες. Θα θυμάμαι πάντα τις συμβουλές σου και την καθοδήγηση σου. Θα σέβομαι πάντα τον χαρακτήρα και το παράδειγμα σου. Θα προσπαθώ πάντα να σε φτάσω.

Θα μου λείψεις Ζέτα μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE