Παιδάκι στη Λάρνακα δεν είχε παπούτσια να βάλει στη γιορτή του σχολείου του - Η ανάρτηση που λύγισε

Παιδάκι στη Λάρνακα δεν είχε παπούτσια να βάλει στη γιορτή του σχολείου του - Η ανάρτηση που λύγισε

Είναι και αυτές οι αναρτήσεις που σε λυγίζουν. Στην Κύπρο του 2022 και ακόμα υπάρχουν οικογένειες και παιδάκια που δεν έχουν τα βασικά. 

Μια ανάρτηση της Σάλλυς Παναγιώτους, μιας εκ των διαχειριστών της σελίδας "Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος", ήταν αρκετή για κινητοποίησει πολίτες να ενωθούν και να προσφέρουν για ακόμα μια φορά.

Παιδάκι δεν είχε να βάλει μαύρα αθλητικά παπούτσια σε γιορτή του σχολείου του. Αμέσως μετά τη δημοσίευση πολίτες και εθελοντές προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE