Αναστέλλονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες μέχρι την κηδεία της Ζέτας - Στο Υπουργικό οι αποφάσεις

Αναστέλλονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες μέχρι την κηδεία της Ζέτας - Στο Υπουργικό οι αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης  επικοινώνησε σήμερα το πρωί με μέλη της οικογένειας της Ζέτας Αιμιλιανίδου στα οποία  μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της φίλης, Υπουργού και συνεργάτιδας του.

Σε ό,τι αφορά τα περαιτέρω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας.

Στην αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στην εκλιπούσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και  στα Υπουργεία να κυματίζουν από σήμερα μεσίστιες.

Όλα όσα αφορούν την κηδεία της Υπουργού και τις σχετικές διευθετήσεις, θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE