Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου του - Σε πασίγνωστο μαγαζί της Λεμεσού το γλέντι

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου του - Σε πασίγνωστο μαγαζί της Λεμεσού το γλέντι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση εμφανίστηκαν σήμερα στο πλατό της “Super Κατερίνας” προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της τα προσκλητήρια του γάμου τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε το προσκλητήριο μπροστά στην κάμερα το οποίο όπως θα δεις αποτελείται από δυο μέρη. Ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο και ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass για να διαβαστεί.«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού.

Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί» αναφέρει το προσκλητήριο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Είναι φτιαγμένο με plexiglass και ο Γιάννης Πουλόπουλος που όπως είπε το έχει ψάξει, κάνει πάνω από 200 ευρώ το ένα!

Η τούρτα θα είναι 2 μέτρα και θα φτιαχτεί εκείνη την ώρα λίγο πριν σερβιριστεί μπροστά στους καλεσμένους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE