Χωρίς ίχνος ντροπής - Έκλεψαν κομπρεσσόρο από θεραπευτικό κέντρο για παιδιά με αναπηρίες

Χωρίς ίχνος ντροπής - Έκλεψαν κομπρεσσόρο από θεραπευτικό κέντρο για παιδιά με αναπηρίες

Το εκκλησάκι του θεραπευτικού κέντρου ‘Ηλιαχτίδα Ζωής’ «χτύπησαν» άγνωστοι και έκλεψαν τον κομπρεσσόρο του κλιματιστικού.

«Δεν είναι τόσο το οικονομικό ζήτημα όσο το ψυχολογικό. Για μένα είναι λες και μπήκαν μέσα στο σπίτι μου» δήλωσε στο ThemaOnline ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου, Πανίκος Ξιούρουππας.

Σύμφωνα με τον κ. Ξιούρουππα είναι η πρώτη φορά που διαπράχθηκε κλοπή στο Κέντρο. «Δεν επηρεάζεται ευτυχώς η λειτουργία του Κέντρου. Δεν θα μπορέσουμε όμως να λειτουργήσουμε το εκκλησάκι στο Πανηγύρι Αγάπης που θα διοργανώσουμε την Πέμπτη στις 7 το βράδυ», σημείωσε.

Ευχαρίστησε παράλληλα όλο τον κόσμο που έδειξε συγκίνηση και ενδιαφέρον να βοηθήσουν.

Αναμένεται ο έλεγχος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης πριν προχωρήσουν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Το Κέντρο λειτουργεί στη Λάρνακα από εθελοντές και σήμερα παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε 100 παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE