Φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό, στο ύψος Πέρα Χωριού με κατεύθυνση προς Λεμεσό. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ έκλεισαν προσωρινά (σ.σ. μέχρι τις 6:35 το πρωί) οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE