LIFESTYLE

Κύριε Ελέησον! Πνεύμα της αντιλογίας πάλι ο Λιάγκας - Συμφωνεί όταν όλοι οι άλλοι διαφωνούν…

Κύριε Ελέησον! Πνεύμα της αντιλογίας πάλι ο Λιάγκας - Συμφωνεί όταν όλοι οι άλλοι διαφωνούν…

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, πήρε θέση σχετικά με το δημοψήφισμα και τα πιθανά αποτελέσματα, που θα φέρει το «ναι» και «όχι».

Συγκεκριμένα, αποφάσισε πως είναι λάθος το δημοψήφισμα γενικότερα και δείχνει να παίρνει θέση υπέρ του «ΝΑΙ» και της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Διευκρινίζει πως το «ΟΧΙ» θα είναι καταστροφικό, φέρνοντάς μας πίσω στην δραχμή.

Κι ενώ η τάση που επικρατεί, κλίνει σταθερά υπέρ του «Όχι» έρχεται ο Λιάγκας να βγει από την «εξωτερική», υποστηρίζοντας σθεναρά το «Ναι». Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, δεν μπορεί κανείς να τον στήσει στο απόσπασμα γιατί απλά υποστηρίζει την άποψή του.

Μια βάση πάντως την έχουν τα λεγόμενα του, όπως σχολιάζονται στα social media, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Λιάγκας έκανε τα tweets του.

«Είναι λάθος το δημοψήφισμα!!! Το “όχι” μπορεί να μας βγάλει εκτός. Το “ναι” θα τους κάνει ακόμα πιο σκληρούς. Πρέπει να βρεθεί λύση…». Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Το “ναι” μας πάει στα δόντια του λύκου και το “όχι” στου δεινοσαύρου, αιώνες πίσω!!! Πίεση τώρα που γυρίζει για καλύτερη συμφωνία».

Ενώ λίγο αργότερα, όπως αναφέρεται στο peoplegreece, ο παρουσιαστής επανήλθε με νέες αναρτήσεις: «Το όχι μας γυρίζει στη δραχμή. Αν αυτό θέλουμε… Το ναι θα κάνει την παραμονή μας δυσβάστακτα επώδυνη. Γι’ αυτό είναι λάθος το δημοψήφισμα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top