Δυο ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο στην Λάρνακα - Μόλις 12 ετών ο ένας

Δυο ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο στην Λάρνακα - Μόλις 12 ετών ο ένας

Γύρω στις 7.20μ.μ. την περασμένη Κυριακή, 5/6/2022, σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή για κατάσβεση της φωτιάς, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ένα μοτοποδήλατο και προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος οχήματος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το μοτοποδήλατο.

Παράλληλα, με την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη σκηνή, έγινε αντιληπτή και κατασβέστηκε, μικρή εστία φωτιάς σε κάδο ανακύκλωσης ρουχισμού, που βρισκόταν κοντά στην πολυκατοικία.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ανήλικων προσώπων ηλικίας 12 και 15 ετών. Τα εν λόγω πρόσωπα, κλήθηκαν χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου ανακρίθηκαν σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Παίδων Νόμου, στην παρουσία των κηδεμόνων και δικηγόρων τους, όπου παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

(φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στο Ισραήλ: Ζήτησε βοήθεια από την Κύπρο ο Νετανιάχου

Πυρκαγιές στο Ισραήλ: Ζήτησε βοήθεια από την Κύπρο ο Νετανιάχου

Η Κύπρος είναι μια από τις χώρες με τις οποίες επικοινώνησε το Ισραήλ για συνδρομή στην αντιμετώπιση πυρκαγιών, μεταδίδει το πρακτορείο ΤPS.

BEST OF TOTHEMAONLINE