Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες Τετάρτη 08 Ιουνίου. 

Δυστυχώς νεκρός είναι ο πεζός που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση του θύματος. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα (08/06), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό, στο ύψος Πέρα Χωριού με κατεύθυνση προς Λεμεσό. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ έκλεισαν προσωρινά. 

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE