Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες Τετάρτη 08 Ιουνίου. 

Δυστυχώς νεκρός είναι ο πεζός που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση του θύματος. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα (08/06), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό, στο ύψος Πέρα Χωριού με κατεύθυνση προς Λεμεσό. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ έκλεισαν προσωρινά. 

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.