Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε πρώτη φορά επί σκηνής με την κόρη της! Η συγκινητική στιγμή σε βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε πρώτη φορά επί σκηνής με την κόρη της! Η συγκινητική στιγμή σε βίντεο

H Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησαν τις συναυλίες του από το Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια και στη μοναδική βραδιά ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία ανέβηκε στο stage και την είδαμε πρώτη φορά να τραγουδά με την μαμά της!

Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στην πρώτη συναυλία της μαμάς της με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια και μαμά και κόρη επεφύλαξαν στους παρευρισκόμενους μια έκπληξη. Σε κάποια στιγμή η τραγουδίστρια ανέβασε την κόρη της στη σκηνή και τραγούδησαν πρώτη φορά μαζί το «Αντικριστά».

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE