Χώρισε με το ταίρι της η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Σε διάσταση από σήμερα με τον κύριο»

Χώρισε με το ταίρι της η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Σε διάσταση από σήμερα με τον κύριο»

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν χωρίζει οριστικά, απλά μας αποχαιρετά και μας κλείνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριό ώστε να γεμίσει της μπαταρίες και να καταφέρει επιτέλους να ξεκουραστεί.

Άλλωστε με τον «κύριο» όπως τον αναφέρει, περνά καταπληκτικά τα πρωινά της και σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Με το ραδιοφωνικό της ταίρι έχουν ταιριάξει απόλυτα, ενώ η χημεία τους είναι εμφανές και στον αέρα, αφού έχουν καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνουν αγαπημένη συνήθεια των ακροατών του Super Fm.

Με ένα μήνυμα της στο Facebook αλλά και στο instagram η όμορφη παρουσιάστρια αναγγέλλει ότι με τον Κωνσταντίνο Τσιολή χωρίζουν για δυο μήνες ενώ θα είναι πίσω κοντά μας τέλη Αυγούστου «για όσο τον αντέξω» όπως χαρακτηριστικά γράφει! Αντικαταστάτρια της μέχρι τότε η Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Σε διάσταση με τον κύριο από σήμερα..:)για ενα μικρο διαστημα..ξανα μαζι τελος Αυγούστου! και για όσο τον αντέξω..!!!Σας ευχαριστουμε ολους παρα πολυ για την αγαπη σας..!και καλο μας καλοκαιρι..!!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE