Αυτή θα είναι η νέα coach στο «Τhe Voice»; Περιμένει επίσημη πρόταση απάντα

Αυτή θα είναι η νέα coach στο «Τhe Voice»; Περιμένει επίσημη πρόταση απάντα

Μια είδηση που κάνει εδώ και μέρες το γύρο των ΜΜΕ, πυροδότησε ήδη έντονη φημολογία για την αντικατάσταση του Αντώνη Ρέμου καθώς όπως όλα δείχνουν μία κόκκινη καρέκλα φαίνεται να αδειάζει για το «The Voice 3».

Και ενώ στην αρχή ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Κότσιρα, άλλη μια γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη να μπεί στην ομάδα αν της γίνει πρόταση

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό Εγώ! Weekly για το ενδεχόμενη της παρουσίας της ως coach στο The Voice. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Κοίτα, αν μου γινόταν πρόταση και μου άρεσε, θα το έκανα. Έχω συμμετάσχει εξάλλου στο «Greek Idol» στο παρελθόν. Μου πήγε πολύ καλά, ήταν μια διαδικασία που μου άρεσε. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αρκεί όμως να ξέρω ότι αυτό που θα κάνω μπορώ να το υπηρετήσω καλά. Η παρουσίαση, π.χ., μιας ζωντανής τρίωρης πρωινής εκπομπής είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω. Άλλωστε δεν είμαι πολύ ομιλητικός άνθρωπος. Είμαι σχετικά κλειστή, οπότε δεν θα ήμουν η κατάλληλη.”

Η Έλλη Κοκκίνου συμμετείχε ως κριτής στις audition αλλά και στα live τουGreek Idol το 2011, με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη

Aυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν το γεγονός ότι η ίδια μίλησε και άφησε ανοιχτή την πόρτα, κινητοποιήσει άτομα της παραγωγής και γίνει αυτή η συνεργασία!

Διαβάστε επίσης: Βαρέθηκε το The Voice και φεύγει! Ποια καρέκλα coach μένει άδεια για τον τρίτο κύκλο;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE