LIFESTYLE

Αυτή θα είναι η νέα coach στο «Τhe Voice»; Περιμένει επίσημη πρόταση απάντα

Αυτή θα είναι η νέα coach στο «Τhe Voice»; Περιμένει επίσημη πρόταση απάντα

Μια είδηση που κάνει εδώ και μέρες το γύρο των ΜΜΕ, πυροδότησε ήδη έντονη φημολογία για την αντικατάσταση του Αντώνη Ρέμου καθώς όπως όλα δείχνουν μία κόκκινη καρέκλα φαίνεται να αδειάζει για το «The Voice 3».

Και ενώ στην αρχή ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Κότσιρα, άλλη μια γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη να μπεί στην ομάδα αν της γίνει πρόταση

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο περιοδικό Εγώ! Weekly για το ενδεχόμενη της παρουσίας της ως coach στο The Voice. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Κοίτα, αν μου γινόταν πρόταση και μου άρεσε, θα το έκανα. Έχω συμμετάσχει εξάλλου στο «Greek Idol» στο παρελθόν. Μου πήγε πολύ καλά, ήταν μια διαδικασία που μου άρεσε. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αρκεί όμως να ξέρω ότι αυτό που θα κάνω μπορώ να το υπηρετήσω καλά. Η παρουσίαση, π.χ., μιας ζωντανής τρίωρης πρωινής εκπομπής είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω. Άλλωστε δεν είμαι πολύ ομιλητικός άνθρωπος. Είμαι σχετικά κλειστή, οπότε δεν θα ήμουν η κατάλληλη.”

Η Έλλη Κοκκίνου συμμετείχε ως κριτής στις audition αλλά και στα live τουGreek Idol το 2011, με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη

Aυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν το γεγονός ότι η ίδια μίλησε και άφησε ανοιχτή την πόρτα, κινητοποιήσει άτομα της παραγωγής και γίνει αυτή η συνεργασία!

Διαβάστε επίσης: Βαρέθηκε το The Voice και φεύγει! Ποια καρέκλα coach μένει άδεια για τον τρίτο κύκλο;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top